Komik Grup İsimleri

Komik Grup İsimleri

Sohbet yapılan komik grup isimleri, son zamanlarda toplu iletişim kurmayı büyük ölçüde kolaylaştırmıştır. Pek çok insan, her bir arkadaşına tek tek haber vermek ve zaman kaybetmek yerine toplu bir şekilde mesaj göndermeyi tercih etmektedir. Toplu mesajlara verilen cevapların da bir arada toplandığı sistem grup sohbetleridir.

Grup sohbetleri, gruba dâhil olan her bireyin mesajları görebileceği ve cevap verebileceği şekilde düzenlenmektedir. Bu sayede ciddi bir zaman tasarrufu sağlamakla birlikte tüm arkadaşlar keyifli vakit geçirebilmektedir. Bunun yanı sıra grup sohbet panelleri yalnızca arkadaşlar için açılmamaktadır. Aile, iş arkadaşları, resmi arkadaşlar, kuzenler, akrabalar, okul grubu, sınıf grubu, sohbet grubu, ödev grubu gibi sayısız türde grup açılabilmektedir.

Whatsapp Grup İsimleri

Sona Kalanlar

Pembe Hayaller

Krolar

Kekolar

Boş Yapanlar

Kurşun Kalemler

Gereksizler

Ergenler

Lüzumsuz Tayfa

404! Grup İsmi Bulunamadı.

At Kafası

Grup Severler

Amele Yanığı

Ateşli Grup

Gayri Meşru

Kaçıklar

Akıl Noksanlar

Grup Yazıyordu…

Yaramazlar

Kayıkçı Küreği

Yancılar

Şakşakcılar

Otostopçular

Damsız Girilmez

Klavye Delikanlılar

Deliler

İvedik

Kısa Çoraplılar

Kıraathane

Mutsuzlar

Sefil Hayat

Tombikler

Yeteneksizler

Kazmalar

Evde Kaldık

Durmaksızın Dedikodu

Kolpacılar

Gıybet Team

İşsizler

Haylazlar

Çakallarla Dans

Oynaklar

Apaçiler

Sefiller

Troller

Çenesizler

Matrak Grup

Kezbanlar

Mizaholog

Mizahşorler

Amaçsızlar

Boş Muhabbet

Daha fazla WhatsApp Grup İsimleri için asıl sayfamıza göz atabilirsiniz. Birbirinden komik, güzel ve anlamlı isimler bulunmakta.

Bazı insanlar WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram, Line, Bip gibi sosyal mecralarda grup sohbet paneli açmadan önce grup ismi düşünmeye başlamaktadır. Eğer grup, yakın arkadaş çevresiyle sohbet etmek için açılacaksa, ilk araştırılan güldüren troll grup isimleri olmaktadır.

Arkadaşlarınızla keyifli bir mesajlaşma deneyimi yaşamak istiyorsanız, sohbet gruplarınızın ismine karar vermeden önce araştırma yapmanız gerekmektedir. Zira çoğu insan, sıkıcı isimlerle açılmış gruplara hiç mesaj atmamayı tercih etmektedir. Bu durumda arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmeniz çok daha zor bir hal alacaktır. Ancak komik grup isimleri arasından kendinize ve arkadaşlarınıza en uygun olan ismi grup isminiz olarak belirlerseniz, arkadaşlarınız grubu merak edecek ve anında mesaj atacaktır.

1 yorum
  1. Miray diyor

    Bizim grubumuzun ismi dantelliler çok ilginç grup isimleri paylaşmışsınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.